Jeugdproject: ‘De Rattenvanger van Ruurlo’

Hallo enthousiaste muzikant!

Hou jij van muziek maken? Lijkt het je leuk om samen met anderen in een orkest te spelen? Wil je ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken? Kom dan meedoen aan het muzikale jeugdproject: ‘De Rattenvanger van Ruurlo’!

Tijdens dit project ga je met allerlei verschillende muzikanten uit Berkelland prachtige film- en popmuziek spelen rondom een eigentijdse en lokale variant op het verhaal van de Rattenvanger van Hamelen. Wij van ‘Sophia’s Lust’ weten hoe leuk en gezellig het is om samen muziek te maken.

Die kans willen we jou ook geven! Daarom nodigen we jou van harte uit om met ons mee te doen. De komende maanden, halverwege september tot mei/juni, krijg je de kans om elke week samen met vrienden muziek te maken en nog meer plezier te hebben in het bespelen van je instrument. Speel je cello, viool, gitaar, piano, slagwerk, accordeon, een blaasinstrument of nog wat anders: iedereen mag meedoen! In mei/juni geven we een spetterend optreden waarbij je familie en vrienden natuurlijk van harte welkom zijn.

Kom op en geef je op!

Waar: Kulturhus Ruurlo, grote zaal
Wanneer: elke donderdagavond van 18:30 tot 19:15 uur vanaf 16 september
Kosten: €75,- (dat is omgerekend nog geen €10,- per maand; prijs onder voorbehoud)

Opgeven: uiterlijk 1 oktober via leerling@sophiaslust.nl of via onderstaand formulier

Namens KMV ‘Sophia’s Lust’ Ruurlo, Liezette Jansen en Marrit Groot Severt

 

Geef je hier op:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]


WINKELWAGEN